skip to Main Content

Up Your Product Game With a Personalized Workshop For Your Company

Leer hoe u krachtige vragen kunt stellen, een product-led strategie en een kaart product vliegwielen, met Amplitude’s product strateeg, John Cutler

Wat te verwachten

Tijdens een 30 minuten durende discovery call met onze product John Cutler, bespreken we uw behoeften en adviseren we dan een exclusieve, op maat gemaakte workshop op basis van de unieke vragen en doelen van uw bedrijf.

Deze interactieve virtuele sessies zijn ontworpen voor 2 tot 30 personen en zijn van toepassing op een diverse groep mensen uit uw team. Je loopt weg met een basis voor je verbeterde product-led strategie en sjablonen om het onmiddellijk in de praktijk te brengen met je organisatie.
Workshop
Progress

Populaire Sessies

Het sterrenbeeld van het Noorden

Communiceer een product-led strategie met een toegankelijk kader van input en output metrics

Vraag het bestormen

Surface betere vragen om uw inzichten te verzamelen

Engagement Ladder

Kaart uw customer journey en identificeer potentiële groei lussen

Digitale optimalisatie Roadmap

Maak een routekaart voor uw digitale optimalisatie inspanningen

Vraag Me Iets

Stel uw brandende vragen en begrijp hoe andere klanten gemeenschappelijke uitdagingen aangaan

John Cutler

Over John

John is een product- en Growth bij Amplitude. Als voormalig UX onderzoeker bij AppFolio, een productmanager bij Zendesk, Pendo.io, AdKeeper en RichFX, een startup oprichter, en een productteam coach, John heeft een perspectief dat individuele rollen, domeinen en producten omvat. Hij is scherp gericht op gebruikerservaring en evidence-driven productontwikkeling en mixt en past verschillende methoden om teams te helpen duurzame resultaten te leveren voor hun klanten.

Book a Workshop

Digitale Disruptors Amplitude

Ontdek waarom meer dan 45.000 digitale producten bij bedrijven als Ford, Atlassian, Anheuser Busch InBev en Care.com gebruik maken van Amplitude om strategische vragen te beantwoorden over hoe klanten hun producten gebruiken en het maximaliseren van zakelijke resultaten.

Book Your Workshop
Back To Top